Blog

Blijf op de hoogte

Sinterklaas 2023 2
29.01

Van war on talent naar war on people

De juiste mensen voor de job vinden is in deze tijden niet gemakkelijk. The war on talent is hevig. Ervaring of geen ervaring, diploma of geen diploma, er is werk voor iedereen. Zo lijkt het toch.

Pexels porapak apichodilok 346813
03.01

De volgende stap

Wil je doorgroeien, zijn er andere taken die je wil opnemen of misschien zijn er ook dingen die je niet meer wil doen? Met deze tips in handen steven je recht op je droom job af.

Pexels andre furtado 1263986
07.04

Happiness is AAA-key

Bij Triple A Solutions staat jij als medewerker centraal. Wij noemen onze mensen onze belangrijkste bedrijfsactiva. Daarom hebben wij een Happiness Team opgericht dat elke werkdag met raad en daad paraat staat voor onze consultants. Een Happiness Coach kan je bekijken als een meter of peter die er voor zorgt dat jouw professionele leven in goede banen loopt. Het welzijn én het werkgeluk van onze collega’s is dus ons dagelijks doel.

IMG 0226
16.02

15 jaar Triple A Solutions

In 2008 vertrekken twee ondernemers op een onwaarschijnlijk avontuur. Ze richten een bedrijf op dat zich in een op dat moment weinig populaire niche in de Finance sector afspeelt: Credit Management. Triple A Solutions bestaat nu 15 jaar. Een goede gelegenheid om met de drie managing partners Erik, Thierry en Jean-Paul samen te zitten en te praten over hoe het allemaal begon – en waarom de opstart van hun onderneming geen evidente keuze was.

Pexels jopwell 2422280
13.10

"Welke kleur M&M ben jij?"

Welke weg loop je samen met ons af als je bij ons solliciteert? En hoe begin je precies? We leggen het stap voor stap uit in deze blog.

Microsoft Teams image 35
29.09

“Blote voeten horen niet thuis in een sollicitatiegesprek”

Zo’n 100 eerste sollicitatiegesprekken voeren we maandelijks bij Triple A Solutions. Je kunt het dus zo gek niet bedenken, of ons Talent & Happiness Team heeft het al meegemaakt: van complottheorieën tot kandidaten in blote voeten. Gelukkig lopen de allermeeste kennismakingen wél goed. Onze recruiters geven enkele tips uit hun dagelijkse praktijk die zij belangrijk vinden in een gesprek.