DE TOTAALOPLOSSING IN CREDIT MANAGEMENT

Een uniek opleidingsprogramma met kwalitatieve trainings en coachings voor bedrijven, credit professionals en starters. Credit scan en audits.
IMG 4459
OPEN OPLEIDINGEN


Onze opleidingen staan open voor bedrijven en alle geïnteresseerde individuen.

Werk met ervaren opleiders en coaches aan echte cases uit de wereld van Finance, Leadership, Sales, Marketing en Communicatie en verdiep je kennis in onze experten-communities.


IMG 0260 3
Het AAA Academist traject


Wij leiden de Credit Professionals van morgen op.

Wij streven ernaar perfecte matches tussen ondernemingen en werknemers aan te kunnen bieden. Triple A Solutions neemt getalenteerde young graduates daarom onder haar vleugels en begeleidt hen van bij de start van hun carrière in Credit Management. Ze krijgen zo de kans om de nodige ervaring op te doen en hun vakkennis uit te breiden, terwijl ze door onze Credit experten in het vak worden opgeleid.

Manager
Credit Scan


Hoe goed ken jij de status van je debiteurenbeheer?

Onze Credit Scan geeft een duidelijk beeld van het debiteurenbeleid van je bedrijf. We geven advies hoe de procesvoering verbeterd kan worden om een optimale cashflow te bereiken.

Credit Management blijft niet beperkt tot de financiële bedrijfsprocessen. Het maakt integraal deel uit van het administratieve en commerciële beheer. Een efficiënte opvolging van handelsvorderingen moet bijgevolg in een zeer ruime context bekeken worden en ondersteund worden door diverse, ook niet-financiële, procedures.

Op basis van op maat uitgewerkte structuren en geleid door onze ervaren Credit Professionals, kan de invordering van openstaande facturen in optimale omstandigheden worden uitgevoerd en - waar nodig - worden bijgestuurd.