Wat verwacht jij van je werkgever?


We kunnen hier wel veel zeggen.

Toch is dat oprecht de eerste vraag die we je stellen als we met elkaar in gesprek gaan.

Niet omdat we àlles mogelijk kunnen maken. Wél omdat jij bij ons centraal staat. En we doen er alles aan om je dat elke dag te laten voelen.

IMG 3613
Jihad header

Ik heb mij nog nooit zo

goed gevoeld als ik in een bedrijf binnenkwam.“


Jihad, Credit Academist​

Header loubna

Ik heb echt heel leuke collega’s. Dat vind ik heel belangrijk. En het eten op de events is altijd lekker!”

Loubna, Credit Academist

Eddy

Leuk vind ik de lage drempel. Je hebt zowel contact met de managers als met de agents. Je kan bij iedereen terecht.“

Eddy, Credit Consultant

jij MAAKT het verschil voor onze klanten, WIJ maken het verschil voor jou.
IMG 3222

We willen er geen doekjes om winden: Werken in het debiteurenbeheer betekent intensief contact met mensen, soms in moeilijke situaties.

Een goede oplossing vinden voor beide kanten is steeds het doel - maar dat kan best uitdagend zijn.

Wij weten dat. Des te belangrijker is het voor ons om een werkplek te blijven creëren die jou helpt de beste versie van jezelf te zijn. Jij weet als werknemer het beste wat je daarvoor nodig hebt. Daarom vragen we je regelmatig om je feedback.

AIMG 2798 2
TRIPLE A, DAT ZIJN WIJ ALLEMAAL.


We hebben niet veel met hiërarchie of onnodig ingewikkelde procedures. Op je onboarding dag legt onze Managing Partner Erik je gewoon zelf uit wat onze waarden en doelen zijn. Hij doet ook écht zijn best om je naam te onthouden (215 and counting!).

Jobtitels zijn voor ons geen drempels. We kijken vooral naar wie jij bent en welke unieke eigenschappen jij meebrengt om net dat extra puzzelstukje (graag met een hoekje eraf!) aan ons team toe te voegen.

Geen barrières dus, wél een respectvolle, transparante, no-nonsense omgang met elkaar.

IMG 4424
HAPPINESS IS KEY


Nood aan een luisterend oor? Of een idee over hoe je werkdag er aangenamer kan uitzien?

Talk to us!Wij zorgen samen met jou voor praktische oplossingen. Ons Happiness Team staat dagelijks klaar om jou te begeleiden in je professionele groei én je persoonlijke welzijn op de werkvloer.

Because YOUR happiness is key.

nu al vragen over werken bij aaa? bel of mail ons!
WELZIJN OP HET WERK, CHECK!HOE HELPT WERKEN BIJ TRIPLE A MIJ NOG VERDER?
IMG 3840
PROFESSIONELE GROEI

Onze medewerkers zien wij als onze drijvende kracht én meest kostbare bedrijfsactiva. Daarom investeren wij veel in jou. Wanneer je bij AAA aan de slag gaat staat professionele groei centraal.

Samen stippelen we een weg uit die bij jou past. De vele ervaringen die je opdoet op de diverse projecten als agent, academist of consultant spreken voor zich, net als het ruime aanbod aan opleidingen via onze Triple A Talent Academy.

Wil je hogerop? Wij geven je een duwtje!

IMG 3438
ERVARING IN VERSCHILLENDE SECTOREN, BEDRIJFSCULTUREN EN FUNCTIES

In weinig andere beroepen leer je op korte tijd zoveel verschillende sectoren en bedrijven van binnen kennen als in de niche van Credit Management.

Elk ondernemen gaat op een andere manier te werk in het voeren van zijn Credit Management. Zo leer je als Consultant de meest uiteenlopende procedures, software, functies, taken en bedrijfsculturen kennen. Geen enkele opdracht is hetzelfde en je doet binnen korte tijd een ruime expertise op.

Ook als Agent en Academist werk je vanaf dag 1 met echte opdrachtgevers en echte projecten, en doe je ervaring op die je vele wegen openen.

Onze afterworks zijn ook niet mis