IMG 3448Blog

Never Overdue. - Podcast #1

Never Overdue: De Podcast voor Professionals die Voorop Willen Blijven

In onze eerste aflevering duiken we diep in de wereld van kredietbeheer en alles wat daarmee samenhangt. Didier en Jean-Paul, twee doorgewinterde professionals, beantwoorden prikkelende vragen over ESG-wetgeving, de rol van accountants in kredietbeheer en de toekomst van de kredietprofessional. Ontdek hoe samenwerking en innovatie cruciaal zijn om altijd voorop te blijven.

Never Overdue op Spotify

Over onze gast:


Over Econocom

Econocom is "one digital company" met een aanwezigheid in 18 landen. Het is het enige bedrijf in Europa dat alle bedrijfsprocessen van de aankoop van apparatuur, services en financiering begeleidt. Econocom ondersteunt en coördineert alle aspecten van de digitale transformatie van A tot Z. In een steeds complexere digitale wereld helpt Econocom klanten om de juiste technologische, financiële en organisatorische keuzes te maken. Dit zijn duurzame keuzes die de behoeften van eindgebruikers respecteren en bijdragen aan hun succes.

Leer meer over Econocom


Jean-Paul Van Damme, partner en Sales Manager bij Triple A Solutions sinds de oprichting in 2008. Met meer dan een decennium aan ervaring binnen Sales en Credit Management op zak brengt Jean-Paul een uitgebreide expertise en toewijding aan de dag. Met een focus op op maat gemaakte oplossingen, helpt Jean-Paul bedrijven bij het optimaliseren van hun financiële gezondheid en het verbeteren van klantrelaties.


Onze eerste aflevering van "Never Overdue" biedt een schat aan kennis en praktijkvoorbeelden van hoe bedrijven succesvol kunnen navigeren in de dynamische wereld van kredietbeheer.

Didier vat het mooi samen: "Goed creditmanagement schept vertrouwen, we hebben dus ook een commerciële rol te spelen." Met inzichten van ervaren professionals zoals Didier en Jean-Paul, laten we zien hoe samenwerking en een strategische aanpak je helpen om nooit achter te lopen.

Luister nu naar de volledige aflevering op onze website of via Spotify en blijf altijd een stap vooruit!

Ontdek meer over CrediBill
Leer meer over AAA