Pexels andre furtado 1263986Blog

Happiness is AAA-key

Bij Triple A Solutions sta jij als medewerker centraal.

Wij noemen onze mensen onze belangrijkste bedrijfsactiva. Daarom hebben wij een Happiness Team opgericht datelke werkdag met raad en daad paraat staat voor onze consultants. Een Happiness Coach kan je bekijken als een meter of peter die er voor zorgt dat jouw professionele leven in goede banen loopt. Het welzijn én het werkgeluk van onze collega’s is dus ons dagelijks doel.

Maar hoe onderscheiden we ons op het vlak van Happiness nu effectief van andere werkgevers?

Persoonlijke begeleiding

Als consultant bij ons heb je een "single point of contact" (SPOC) die instaat voor jouw welzijn en belangen. Jullie hebben regelmatig feedbackmomenten om te horen hoe het met JOU gaat. Luisteren en een open communicatie staan in deze gesprekken helemaal bovenaan de lijst!

Inclusief & divers

We creëren een werkomgeving waarin iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. We willen dat jij je als collega een volwaardig deel van de organisatie voelt én jezelf bij ons kan ontplooien. Elke persoon, jong of oud, diploma of geen diploma, is welkom in ons bedrijf. We beoordelen een kandidaat op basis van zijn competenties en de match met onze cultuur. Ben je enthousiast, communicatief, loyaal en transparant? Dan zijn wij een ideale match.

Groei

Laten daarnaast opleiding en groei tot onze paradepaardjes horen. We zetten vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelingsplan op waarbij je begeleid wordt door onze coaches. Dankzij onze Triple A Talent Academy kunnen wij je op regelmatige basis voorzien van tal van opleidingen gerelateerd aan onze business. Met al deze kennis in house, hebben we een schat aan waarde in handen en is je professionele groei verzekerd.

One family, one AAA-Team

We hechten er enorme waarde aan dat je je thuis voelt bij AAA. Niet alleen in je job, maar ook binnen het grote AAA-Team. We organiseren daarom regelmatig een bijeenkomst, activiteit of drink waar je met je collega's kan ontspannen en networken. Want dit is niet voor niets onze leuze: “teamwork makes the dream work”.

Work hard, play hard!
Travailler à AAA