THE TOTAL SOLUTION IN CREDIT MANAGEMENT

Credit Management Opleidingen
  • Start To Collect
  • Masterclass Collection
  • Start To Analyze
  • Masterclass Analysis
  • Credit Legal
Pexels olly 3760093

Collection

Het order to cash proces wint aan belang want wanbetalers kunnen nefast zijn voor een onderneming. Onbetaalde facturen blijven dan ook een permanente zorg in het bedrijfsleven, zeker in crisistijd. Het is dan ook erg belangrijk om op een constructieve manier aan collection te doen en het betaalgedrag van uw klanten goed op te volgen. Op die manier win je heel wat inzichten die je kan inzetten naar een beter Credit Management.

Hoe zet ik mijn klant centraal en krijg ik mijn facturen toch betaald? Een evenwicht vinden tussen financiële en commerciële belangen is niet altijd eenvoudig maar onbetaalde facturen blijven een permanente zorg in het bedrijfsleven.Correct reageren op de diverse 'argumenten' voor de niet betaling van facturen is niet evident en vraagt doorgedreven onderhandelingsvaardigheden.

Analysis

Hoe bepaal jij of je een krediet geeft? Hou je wel rekening met de juiste ratios en met welke "red flags" moet je zeker nauwlettend omgaan?

Legal

Wat gebeurt er met je dossier als je dit escaleert naar een advocaat, gerechtsdeurwaarder of incassokantoor? Welke stappen worden ondernomen in het juridisch invorderingsproces?

Accounting

Hoe interpreteer je de balans en jaarrekening van een onderneming? Leer balanslezen en begrijpen van de cijfers door middel van ratio-analyse.

Ontdek in deze doortastende opleiding de opbouw van balans- en resultatenrekening en begrijp de belangrijkste bouwstenen en hun onderlinge verhoudingen.

Heb jij altijd een luisterend oor 7

Ontdek onze

Academy Opleidingen
Pexels mikael blomkvist 6476779
OPEN AND IN-COMPANY COURSES


Our training courses are open to companies and all interested individuals. We also offer customized in-company training.

The perfect match between companies and employees is often not an easy path. Triple A takes talented young graduates under its wing and guides them from the start of their career in Credit Management. They get the chance to gain the necessary experience and expand their professional knowledge.

Pexels vlada karpovich 7433894
Het AAA Academist traject


Wij leiden de Credit Professionals van morgen op.

Wij streven ernaar perfecte matches tussen ondernemingen en werknemers aan te kunnen bieden. Triple A Solutions neemt getalenteerde young graduates daarom onder haar vleugels en begeleidt hen van bij de start van hun carrière in Credit Management. Ze krijgen zo de kans om de nodige ervaring op te doen en hun vakkennis uit te breiden, terwijl ze door onze Credit experten in het vak worden opgeleid.

Pexels christina morillo 1181715

Opleiding

Credit Legal

Effectief invorderen zorgt ervoor dat de meeste dossiers intern afgehandeld kunnen worden. Soms is het toch nodig om een externe partner in te schakelen.
Tijdens Credit Legal legt Joost Sacre ingewikkelde procedures op een verstaanbare en objectieve manier uit zodat je de juiste beslissing kan nemen.

Joost is de perfecte docent voor deze topic dankzij zijn jarenlange ervaring in de gerechtsdeurwaarderswereld en een stevige expertise op de minnelijke B2B- en B2C-markt.

Voor wie? Iedereen die betrokken is bij het invorderingsproces. Zoekt je meer achtergrond- informatie over welke partner voor u aangewezen is? Wil je weten wat uw partner voor je kan betekenen? Kom dan zeker naar deze opleiding:Reviews:
"De Credit Legal heeft me heel wat Informatie bezorgd over welke juridische acties mogelijk zijn voor de recuperatie van vorderingen." - Cynthia, Collection medewerker

"Dankzij deze opleiding heb ik meer overzicht als ik een dossier verderzet en ik beheers de vaktermen ook beter." - Vera, Teamlead Incasso
Microsoft Teams image 4

Opleiding

Accounting

Het financiële aspect van een bedrijf is niet enkel weggelegd voor de boekhoudkundige afdeling. Alle medewerkers binnen het bedrijf kunnen een positieve impact hebben op de jaarcijfers van het bedrijf.

Leer hoe de cashflow van een bedrijf in elkaar zit. Hoe wordt er winst gemaakt en wat maakt dat een bedrijf financieel succesvol is.

PROGRAMMA

  • Hoe is het vermogen van een bedrijf opgebouwd? We leren de basics van de balans.
  • Wat is winst? En hoe kan je deze op verschillende manieren lezen? Van brutomarge tot nettowinst via EBIT en EBITDA.
  • Winst maar geen geld? We gaan dieper in op het begrip van de cashflow. Ook niet-financiële medewerkers hebben hier een belangrijke impact op.
  • Dit alles vertalen we in enkele concrete cases.

VOOR WIE

Voor medewerkers in het bedrijf die geen financiële achtergrond hebben. Via deze opleiding leer je hoe jij ook impact kan hebben op het financiële verhaal.

Deze opleiding gaat door te Machelen van 9u00 - 16u00. Kostprijs: 495 euro (excl.).

  • 06/09/2024 - Boekhouding - Beginselen AR
11
Met de opleiding van Triple A heb ik nieuwe gesprekstechnieken geleerd en nieuwe nuttige tips over waar je rekening mee moet houden bij debiteuren.
Sven
Pexels fauxels 3184465
Ik volgde Start To Analyse en dit heeft me een zicht gegeven op de verschillende analyses en het feit dat men een analyse ook op helicopter view moet houden.
Fréderic
Pexels alexander suhorucov 6457584
"Dankzij deze opleiding heb ik meer overzicht als ik een dossier verderzet en ik beheers de vaktermen ook beter."
Vera