THE TOTAL SOLUTION IN CREDIT MANAGEMENT

IMG 3437

Good Credit Management is important for every company: it leads to better liquidity, boosts returns and benefits customer relations.

It plays a key role in balancing sometimes conflicting interests within the company.

Triple A Solutions provides strategic, operational and instrumental support for this purpose.

CREDIT MANAGEMENT IS THE BRIDGE BETWEEN FINANCIAL MANAGEMENT AND SALES, BETWEEN RISK AND PROFIT, BETWEEN THE INTERNAL ORGANIZATION AND THE CUSTOMER.
Manager

The People

WERKEN MET CREDIT MANAGEMENT PROFESSIONALS

Kwaliteit en snelheid! Een tijdelijke ondersteuning nodig in je debiteurenteam? Of liever voor een langere tijd een consultant zonder deze op eigen payroll te plaatsen?

Meer en meer bedrijven willen ervaren mensen aantrekken om op een korte tijd de openstaande debiteuren te verwerken. Of is eerder een tijdelijke vervanging nodig in je credit team?

Elke dag staan meer dan 70 project consultants klaar om onze klanten te ondersteunen in alle facetten van credit management. Wij selecteren voor de juiste consultant die op jouw locatie snelle resultaten boekt.

CM Software

Zoek je een oerdegelijke creditmanagement-tool op maat van je bedrijf? Maak kennis met CrediBill: een applicatie die je kan customizen tot in het kleinste detail. En dat voor een redelijke prijs.

Ontdek CrediBill
145