Onze oplossingen

Full service provider

6
Training & opleidingen

Opleidingen staan centraal in ieders loopbaan. Aangezien Credit Management geen studierichting is, is een constante opleiding dus noodzakelijk. Triple A biedt als specialist in Credit Management de geschikte opleidingen aan.

Onze opleidingen vertrekken steeds vanuit de praktijk. We streven doelbewust naar een hoge kwaliteit binnen onze Academy. De opleiders die instaan voor de constante vorming staan nog steeds in het bedrijfsleven: zij geven opleidingen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

13

Wij bieden bedrijven en individuen tevens de mogelijkheid aan om zich in te schrijven voor de ‘Open Opleidingen’ van Triple A. Bovendien is het mogelijk via ‘In-Company’ opleidingen op maat te volgen.De perfecte match tussen ondernemingen en werknemers is veelal geen gemakkelijke weg. Triple A neemt getalenteerde young graduates onder haar vleugels en begeleidt hen van bij de start van hun carrière in Credit Management. Ze krijgen zo de kans om de nodige ervaring op te doen en hun vakkennis uit te breiden.

Op zoek naar geschikte kandidaten?

Wij hebben op dit moment 7 kandidaten die uw bedrijf kunnen helpen.

Neem snel een kijkje
161312