IMG 3448Blog

Never Overdue. - Podcast #2

Never Overdue

Welkom bij de tweede aflevering van "Never Overdue." de podcast! Dit keer hebben we het genoegen om te spreken met Simon Meurs, de gedreven zaakvoerder van Credibill, en Lieven Van De Sype, ervaren CFO van VEB. Samen verkennen ze de fascinerende wereld van financiële managementsoftware en duurzaamheid. Deze aflevering zit boordevol inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen die je niet wilt missen.


Luister naar de volledige aflevering, ook via Spotify, en blijf altijd een stap vooruit!

Never Overdue op Spotify

Over onze gast:

Lieven Van De Sype - CFO van VEB
Lieven brengt een schat aan ervaring mee vanuit zijn rollen bij Magnetrol en Roularta. Als CFO bij VEB is hij verantwoordelijk voor het financiële management, compliance en hoogwaardige rapportage. Lieven's expertise in zowel de private als publieke sector maakt hem een autoriteit op het gebied van financiële strategie en besluitvorming.

Over VEB
VEB (Vlaams Energiebedrijf) is gespecialiseerd in het helpen van publieke organisaties bij het behalen van hun klimaat- en energiedoelstellingen. VEB biedt expertise en ondersteuning op het gebied van energie-efficiëntie, duurzame energieoplossingen en groen energiebeheer.

Door samen te werken met VEB, kunnen publieke organisaties efficiëntieverbeteringen doorvoeren, duurzame energiebronnen benutten en bijdragen aan de gezamenlijke inspanningen om klimaatdoelstellingen te overtreffen.

Leer meer over VEB


Simon Meurs - Zaakvoerder van Credibill
Simon trad in 2018 toe tot Credibill als IT-manager en transformeerde de verouderde software volledig. Met zijn achtergrond in programmeerwerk en bedrijfsbeheer ontwikkelde hij een nieuw, op maat gemaakt softwareplatform voor creditmanagement. Simon's aanpak is klantgericht en innovatief, wat Credibill een unieke positie in de markt geeft.

Waarom deze aflevering luisteren?

Deze aflevering biedt een unieke blik op hoe financiële en technologische innovaties elkaar kruisen in de praktijk. Of je nu geïnteresseerd bent in creditmanagement, financiële strategie, of duurzaamheid, Simon en Lieven delen waardevolle inzichten die je kijk op deze onderwerpen zullen verrijken. Hun ervaringen en visie bieden niet alleen praktische tips, maar ook inspiratie voor hoe technologie en strategie hand in hand kunnen gaan om zowel zakelijke als persoonlijke doelen te bereiken.


Ontdek meer over CrediBill
Leer meer over AAA